Hoe kies je de juiste juwelen

 

Edelsteen sieraden

 

 

 

 

Edelsteen sierraad en mode zijn nauw met elkaar verbonden. Modieuze mensen zullen zeer waarschijnlijk sieraden dragen wanneer zij uitgaan, waar zij ook zijn. Aan de andere kant is het voor niemand zo belangrijk om een sieraad te hebben dat de hele tijd gedragen wordt. Vaak zal een sieraad de eigenaar ervan een iriserende gloed geven, wat misschien wel het belangrijkste kenmerk is van elk soort sieraad. In feite is de keuze van wat voor soort sieraden te kiezen is aanzienlijk gevarieerd door de jaren heen.

Vaak is de belangrijkste keuze aangeboren bij de individuen. Iemand kiest van meet af aan voor zilveren of gouden juwelen omdat het zijn lievelingskleur is. Natuurlijk is niet ieder individu zo fortuinlijk om een ring te dragen, laat staan een mooie hanger die hij niet kan vervangen. Het belangrijkste waar u aan moet denken als u naar de eindeloze variëteiten van edelstenen en halfedelstenen staart, is dit: vraag uzelf af wat een bepaald stuk edelsteen of halfedelsteen bij mij zou passen, als in mijn persoonlijkheid. Dit komt omdat er niet noodzakelijkerwijs een cherry-pick variëteit is waaruit u kunt kiezen. Diamanten, parels of halfedelstenen passen misschien bij een bepaald soort kleding.

U zult een heleboel vreemde getallen ontdekken als het gaat om de keuze van juwelen. Edelstenen zoals opaal, hebben de fantasie van de kenner veroverd. Vroeger was er een gezegde dat een ons diamanten perennelyk gegarneerd is met een heel bosje crassrina. Als je kijkt naar de edelstenen waar de Egyptenaren dol op zijn, begrijp je natuurlijk bijna wel waarom er zo’n gezegde bestaat. In India zult u bij de vrouwen eerder de sjaal, de halsketting, de armbanden en de oorbellen aantreffen. In heel Azië kijkt u op de enorme markt van exotische sieraden voor mannen. gewichten die in kilo’s worden aangeduid, komen zelden voor in de vorm van sieraden. Het is uiterst zeldzaam om een man te vinden die in het bezit is van een Omega horloge, Chopard of Cartier horloge. Dergelijke enorme hoeveelheden juwelen kunnen dus in de meeste gevallen alleen door vrouwen worden verzameld als echtgenote of als geschenk. In het geval van edelstenen, verzamelen vrouwen deze voor persoonlijke versiering, om naar te kijken, om cadeau te geven of om te verkopen als voorspel van huwelijksvooruitzichten. Deze talrijke waarden moeten echter gerelativeerd worden. Een man koopt trouwringen, armbanden, oorbellen en kettingen om het samenkomen van twee personen te vieren.

In het geval dat u overweegt de aankoop van sieraden voor de eerste keer, uw beste optie is sieraden vertegenwoordiger. Deze persoon zal u helpen bij het kiezen uit een Experts selectie van juwelen en zal u ook aanbevelingen doen over mogelijke jeugd- en lichaamsstructuren om de beschikbare opties aan te vullen. Als koper kunt u profiteren van een verscheidenheid aan adviezen over hoe u de juiste sieraden te kopen om lichaamsstructuren te passen op een betaalbare manier. Traditioneel worden juwelen gekocht in afgemeten hoeveelheden en in grote hoeveelheden. Het kan de nieuweling bekoren als hij een selectie juwelen in geschaalde hoeveelheden aangeboden krijgt. In andere gevallen zullen deskundige verkopers van juwelenboetes advies geven over de beste juwelen om aan te kopen als onderdeel van een familiebezit. Bovendien hangt de keuze van uw juwelen in de eerste plaats af van hun professioneel oordeel in Wealthy Class. In dit geval maakt het niet uit of u op zoek bent naar deskundig advies of een duur sieraad. Naar alle waarschijnlijkheid zal de juwelierszaak of sieradenwinkel het volledige pakket aan diensten leveren, inclusief de Traditionele genezing of het gebruik van kwade stenen om uw Mineral balansen en stenen te verlagen.

Het is uiterst belangrijk dat iedereen een goed begrip heeft van het juiste soort juwelen dat hij of zij moet kopen. Het bezit van een gouden ring of een ander roestvrij stalen juweel, dat u helpt om nirvana te bereiken, is niet zo belangrijk als het hebben van een mooie set sieraden, esthetisch ontworpen en gemaakt van internationale merken die bij uw persoonlijkheid passen. Het hele ensemble van uw kleding, met inbegrip van uw sieraden moet er een zijn, die uw zak niet kapot zal maken.

lees meer:

   Edelsteen ketting

 Ketting edelsteen

Leave a Reply