Zwempakken Voor Zwangere Vrouwen

Luxe bikini

 

 

 

 

 

Luxe bikini’s zijn ontworpen voor twee verschillende doeleinden: zwemkleding en ondergoed. In feite zijn de meeste bikiniontwerpen veelzijdig en kunnen op verschillende manieren gebruikt worden, zoals met een lange rok of een tankini.

Luxe bikini badpakken worden vervaardigd met behulp van een materiaal dat lycra heet. Lycra is een verpakking voor een siliconen materiaal, waarvan de inhoud gemakkelijk te raden is door de naam. De lycra is voornamelijk verantwoordelijk voor het uitrekken en geeft een afslankend effect. Dit en zijn eigenschappen kunnen ook helpen bij het verbergen van kleine uitstulpingen. Het afslankende effect plus de tweedelige functie geven een zandlopersilhouet dat een gewilde look is in bikini’s.

Een tankini is een tweedelig badpak dat er van buiten uitziet als een eendelig stuk, maar een gedeelte tussen de twee delen heeft. Dit gedeelte wordt een “topje” en “zwembroekje” genoemd dat meer bedekking biedt, en meestal van spandex gemaakt is. Het bovenstukje kan van alles gemaakt zijn; het kan gemaakt zijn van netstof, kant, doorschijnende stof, leer, of iets anders. Het broekje is meestal gemaakt van nylon, ultra-doorschijnende stof of stof.

Een andere tweedelige optie is een maillot. Een maillot is een klein, lichtgewicht, eendelig kledingstuk met veel plooien aan de bovenkant en een geraffineerde uitstraling. Populair gemaakt door de weinig bekende Française Audreyard, wordt de maillot over het algemeen gedragen als een dagjurk. Vintage en Chanel zijn beide bekend voor hun gebruik van het maillot.

Zwemslips zijn een variant van het maillot. Zij worden gekenmerkt door hun “arbeidsbesparende elasticiteit” en zijn meestal vervaardigd uit spandex. Zwemslips kunnen zeer gevarieerd zijn in hun beenopening, gaande van – heupen, – halverwege, of zelfs hoog boven de dijen.

Luxe bikini’s en zwembroeken

Een luxe bikini is een tweedelig stuk dat de borsten en vaak ook de schaamstreek bedekt. Luxe bikini’s zijn de meest populaire zwemkleding om te dragen in de gematigde klimaten, zoals de grote steden en de stranden van de westerse wereld. Bikini’s zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals string bikini’s, haltertop bikini, en micro-mini.

Een zwembroek is normaal een stuk zwemkleding met een extra riem of twee, normaal rond de taille of onder de bips. Een zwembroek biedt vaak niet veel steun aan de romp en kan ervoor zorgen dat iemand moeite heeft om te lopen en in het water drijft. Een zwembroek heeft een sensuele aantrekkingskracht op de kijker.

Het belangrijkste kenmerk van een zwembroek is comfort. Als je een zwembroek draagt, kun je bepaalde activiteiten comfortabel uitvoeren, zoals beachvolleybal spelen of zwemmen. Een zwembroek houdt zijn plaats op het lichaam wanneer hij op het strand wordt achtergelaten.

Zwemslip

De zwembroek is een product van het zwempakontwerp dat gevoelig is voor de huid van de drager. Daarom worden zwembroeken over het algemeen beschouwd als siliconenproducten. In de begindagen van het zwempakontwerp werden verschillende stijlen zwembroeken geproduceerd. Tegen het einde van de jaren 70 werden alle zwembroeken echter gemaakt van een eenheid stof die de kenmerken van zowel een slip als een zwembroek heeft. De zwemslips van vandaag verschillen sterk van elkaar. Dit is de reden waarom zwemslips nu zeer populaire zwemkleding zijn.

Eendelig badpak

Een eendelig stuk is normaal gesproken gemaakt van één grote stof die ofwel mat afgewerkt is of glanzend. Dit type zwemkleding wordt soms aangeduid als “shell-top zwempak” of “sweater zwempak”. Trui zwempakken waren erg populair in de jaren 1960. In de vroege jaren ’70 was het eendelige zwempak nog steeds erg populair, hoewel het in de daaropvolgende jaren wat van zijn populariteit heeft verloren. In 2009 geniet het eendelige zwempak van een opleving in populariteit. De snitten zijn nu meer flatterend en de stoffen meer stijlvol.

Tweedelige bikini’s

Een tweedelige bikini is hetzelfde als een bikini, behalve dat het de tweedelige bikini is. Een bikini is gewoonlijk beperkt tot alleen het bovengedeelte met niets eronder. Het onderste gebied kan een kleine rok op het genoemd een “koppelverkoop,” maar meestal is dit alleen vastgemaakt aan de zijkanten. Bij een tweedelig is het bikinibroekje ook verkrijgbaar.

Een tankini

De tankini is vergelijkbaar met een bikini. Het topje en het zwembroekje zijn echter gescheiden en het topje heeft geen middenrif. Deze zwembroek wordt soms een “manBoob” genoemd. ManBoob werd geïntroduceerd door een detailhandelaar die op het idee kwam om een badpak zonder bandjes te maken. Hoewel het effectief is, wordt het naar de normen van vandaag niet als zeer conservatief beschouwd.

lees meer:

Leave a Reply