Dameskleding

Exclusieve dameskleding webshop

 

 

 

 

 

 

Neem het voorbeeld van een New York dat vol zit met winkelend publiek: Men zou geen arme vrouw zien die zeer elegante dunne kleding draagt, zoals een strapless minirok, of zeer dure pakken, of enige kleding die speciaal is ontworpen om de aandacht te trekken. In New York wordt het over het algemeen nog steeds als gepast (zelfs trendy) beschouwd dat vrouwen stola’s dragen van zeer lichte kleuren en complementerende donkere kleuren. Omdat vrouwenkleding altijd onderhevig is aan een hoog consumptietempo en een oneindige vraag, heeft de vrouwenkledingindustrie een evenwichtsresultaat bereikt waarin alle vrouwenkleding vrijwel identiek is. Kledingcategorieën worden nu veeleer onderscheiden naar gelang van hun functie. Sommige kledingstukken zijn bijvoorbeeld ontworpen voor een specifieke gelegenheid en gelegenheid, zoals een witte kleur muts voor het zwemmen.

Dameskleding wordt gemaakt van verschillende soorten materialen, de meest populaire soorten materialen voor dameskleding zijn wol (voornamelijk schapenvacht), katoen, microvezels, leer, flanel, kaki, lakleer, suède en nylon.Steeds meer worden in dameskleding steeds meer details verwerkt, zoals knopen, ritssluitingen, geïntegreerde horloges op batterijen, en verborgen zakken. In de wereld van vrouwenkleding is de rol van kleuren keer op keer versterkt. Elke passende kleur moet in overweging worden genomen als u in de menigte wilt worden aanvaard. Het enige opmerkelijke aan vrouwenkleding is dat de kleuren met bijna alles gedragen kunnen worden en van elk type kunnen zijn. Het enige waar u rekening mee moet houden is uw keuze. Ter illustratie: een rode katoenen muts zal worden beschouwd als low-key en een witte katoenen muts, als een warme klassieker. Met andere woorden, u hoeft geen zeer hoogstaande garderobe met veel rood aan te schaffen als u alleen maar minder aandacht wilt trekken, of u wilt mengen en er “stijlvol” uitzien met een minimum aan risico’s. Het klassieke, klassieke type – een jasje en een spijkerbroek – is een goede keuze voor een smart casual look. Om uit te werken: Philippe Starck en zijn design partners in lockstep harmonie hebben de “trendy” safari look volledig verlaten. Nu wordt dameskleding verkocht in volledige klassieke lijnen, aangepast aan de structuur van het lichaam, niet alleen onderworpen aan het plezier om je broek te zien. Mensen die zich de nieuwste lijnen kunnen veroorloven, zoals Karl Lagerfors, Paul Armani, Jil Sander, en Burberry, kiezen dit merk als eerste keuze.

Om het klassieke met het trendy te combineren, moet u het klassieke jeansmodel overwegen. Het is niet alleen uw dragende broek, maar hij verbergt ook uw ondergoed – een goedeDoor zijn verborgen karakter is hij ook uw beste keuze als het koud is of als u er sexy uit wilt zien in de meest onverwachte situaties. Jeans zijn je moderne versie van de klassieke broek. Draag jeans tot ze uit elkaar spatten en bewaar de rest in je kast. Je kunt een damesjeans echter moeilijk dragen met een schoenencollectie van de hoogste klasse. Dat zou als uiterst ongepast worden beschouwd, en ook als onvergelijkbaar.

Misschien zullen sommigen het bovenstaande als verstandig beschouwen, of zelfs als slordig. Het punt is: wat uw persoonlijke voorkeur inzake kleding en accessoires ook moge zijn, uw concrete keuze moet een uiting zijn van uw persoonlijkheid, en moet vooral een echte uiting zijn van uw smaak, uw smaak kan alleen veranderen met goede wil, zonder zichzelf in de grond te boren.

lees meer:

Leave a Reply