Hoe kies je de juiste Band Patch

Alternative accessories

 

 

 

 

Heb je ooit iemand een shirt zien dragen met een andere band patches dan degene die hij draagt? Ik heb het ze zien doen, en het ziet er goedkoop uit. Door hetzelfde te dragen, lijkt iemand niet van adel te zijn.

Band shirts zijn bedoeld als een mix van muziek en kunst. Themens band t shirts zijn een nietje van de drabeter. Als iemand die een paar bands uit de punk rock muziek scene heeft gezien, weet ik dat ze een prima keuze zouden maken in een band shirt.

Veel punk rock shirts dragen de namen en afbeeldingen van favoriete bands of artiesten. Dit zijn enkele bands die eigenlijk geen muziek spelen, maar geïnspireerd werden door iemand die dat wel deed.

Drummer best rock tees zijn gebaseerd op origineel artwork. Ze zijn gerirt, getekend en geschilderd, maar verkocht uit hetzelfde doek aan alle komers. Op deze shirts staat meestal de naam en misschien de plaats waar de band optrad. Het is bijna alsof ze een vergunning hebben om het shirt te dragen.

Toen hippies stropdas shirts droegen die aangaven dat zij de oorlogsinspanning in Vietnam of aferminalung aung sil steunden, werden die hippies op een gegeven moment beschouwd als de ware rock cult. Sommigen geloven dat de tie die shirts nog steeds verkrijgbaar zijn en van generatie op generatie zijn overgeleverd.

De muziekindustrie, zoals die nu is, vertelt niet het hele verhaal. In de tijd dat ik hoopte ooit een rockster te worden, was ik vegetariër. Toen probeerde ik muziek te vinden die mijn gevoelens zou aanspreken. Bij het lezen over de bands van de jaren zeventig leerde ik dat sommige bands covers maakten van nummers die oorspronkelijk door een bepaalde ster waren geschreven en opgenomen. In het begin kon ik niet naar een liedje op de radio luisteren, omdat het slechts een cover was en ik het origineel wilde horen. Ik realiseerde me dat ik van de muziek was gaan houden nadat ik de naam van de ster op het liedje had gehoord. Het was alsof alles nieuw voor me werd.

Wanneer ik sommige van mijn favoriete muzikanten zie, wil ik weten wie ze zijn en wat ze doen. Ik wil hun inspanningen steunen, en daarom houd ik het meestal bij wat ik via radio en TV van hen gehoord heb.

Bands als The Beatles, the Rolling Stones, the Beatles/ Stones en Jimi Hendirx zijn favorieten voor mij. Als ik geen tijd heb om rond te graven en mijn onderzoek te doen is het internet de plaats waar ik het meeste van mijn band t shirt onderzoek doe. Ik heb een map op mijn computer waarvan ik weet dat die georganiseerd is en geschikt om de muziek van mijn lustige verveling in op te slaan. Mijn map pakken om te browsen, te selecteren en te proeven, lijkt een aangename ervaring te zijn. Grijpend en verder bewegend naar links en rechts, zie ik mijn ruwe favorieten, en de albums die ik het leukst vind of een speciale vermelding hebben in mijn iPod collecties.

Het maakt niet uit wie, waar of wanneer hun nieuwste album uitkomt; we zullen altijd een aantal “Favoriete Dagen” en “Favoriete Bands” hebben om naar uit te kijken en van te genieten.

Fijne feestdagen!

 

Leave a Reply