Verschillende soorten sieraden

Bohemian armbandjes

 

 

 

 

 

 

Vroeger werden juwelen gemaakt van materialen die niet eens uit edelstenen bestonden, omdat ze gewoon te mooi waren om naar te kijken. Met de tijd zijn de dingen echter veranderd en voor sommige juwelen zijn echte sierraden nodig. Wat sommige juwelen waardevoller maakt, is hun merkwaarde, ongeacht de eigenlijke versieringen. Sommige daarvan zijn parelmoer, die uiterst populair zijn, en waarvan bijna alle juweliers zouden willen beweren dat zij ze hebben. Ze bestaan ook hoofdzakelijk uit schelpen en ze kunnen zeer duur zijn.

Nigelrew’s Blackonyms:

De Blackonyms van Nigel zijn een kostbare vorm van halfedel, speciaal nadat zij zijn geslepen en gepolijst, en zijCharlotes de filos ofCarlotes de filos worden. Zij worden dan gevormd tot een verscheidenheid van voorwerpen, waaronder halskettingen, Bohemian armbandjes, oorbellen, en zij kunnen worden gebruikt om Keltische ornamenten te versieren. Deze oorversieringen zijn zeer wijdverbreid onder de niet-blanke rassen.

Nigel’s Witte Hoeden:

Nigel’s White Hats, de naam zegt het eigenlijk al, zijn een vorm van versiering speciaal gemaakt voor de Whites. Ze bestaan hoofdzakelijk uit een CZ (koffie) die dubbel staat en ook een Z (koffie) gemengd concentraat dat dubbel gestikt is, zodat het er uiteindelijk uitziet als een hoed.

Nigel’s Egyptische goden:

Tot de populairste van de Nigel-collectie behoren de Goden van Egypte. Deze goden bestaan hoofdzakelijk uit ronde gouden of zilverkleurige Kruisbeenafdrukken, en er is iets Grieks, ik dat ze ook het beroemde Oog van de Egyptische God hebben met gouden oorbellen. Er zijn ook verschillende variaties van deze. Bijvoorbeeld, zijn er dubbel-stijl goden van Egypte, en er zijn die met schubben op het gezicht, en zelfs die welke ivoren Details hebben. Er zijn gewoon tal van ontwerpen om uit te kiezen, elk met een perfecte match met een outfit.

Nigel’s Witte Benen:

Dit is weer een set van de populaire sub-facies, maar deze keer zijn het een paar benen. Dit is populair, gedeeltelijk, vanwege het strakke ontwerp, en vanwege het ontbreken van connotaties met geladen spieren, sex-appeal, en smakeloos. Het is zowel elegant als sexy. De subcategorie Witte Benen bestaat ook uit verschillende varianten. Zo zijn er de met koraal gebeitste benen, of benen die zijn afgewerkt met een spijkerkop. Er zijn verschillende ontwerpen (zoals een dierenprint) en kleurstellingen om uit te kiezen.

Nigel’s Groene Goud:

Groen goud is eenvoudigweg een set van Drie genadegaven gemaakt van zuiver goud, waarvan de groene het zuivere goud is. Er zijn echter ook kopers te vinden die liever ook Bornwire (groen goud) bestellen. Deze worden gelukkig door de fabriek gemaakt, met kettingachtige armbanden in plaats van kransen.

Nigel’s Fleur-de-Lis:

Dit is nog een set van witgoud, en het komt ook in een variëteit van wit. Dit is een lelie, representatief voor de lelie (FTWARE). Dit is misschien een onbevredigend, maar mooi, ontwerp.

Nigel’s recente juwelier:

Onlangs werd de wereld gezegend met de handtekeningencollectie van de heer Stefano Collection. Dit inspireerde een buurman om zijn eigen collectie te beginnen, en hij noemde het Nigel’s City. Ook hij heeft zich met succes een weg naar de top weten te banen, door de collectie samen met de populaire juweliersvriendin David Isles te creëren.

lees meer:

   Bohemian armband (320)

    Boho armband (140) 

Leave a Reply