Winkelen voor kleding

 

De recessie had zijn tol geëist van het leven van veel mensen. De bestemmingen van modieuze kleding als New York en Londen waren minder aantrekkelijk geworden voor toeristen. Toch gaat het langzaam beter. De Amerikaanse bevolking herstelt van de economische malaise. De vraag naar de verkoop van kwaliteitskleding van Amerikaanse fabrikanten neemt toe.

Je kunt niet zomaar een winkel binnenlopen en de kleding van een high-end label kopen. Je moet een echte winkel bezoeken. Dit kan echter voor sommige mensen moeilijk zijn. Overal staan ​​namelijk rekken en rekken met kleding, variërend van ontwerper tot ontwerper. En de prijzen van deze merkkleding zijn meestal hoog genoeg om iedereen gek te maken.

Als je geen ervaring hebt met afdingen, kom je misschien in de verleiding om gewoon een dure winkel binnen te lopen en je kleding te kopen. Om te beginnen respecteren maar weinig winkels retouren. En als u niet kunt vinden wat u zoekt, komt u misschien in de verleiding om de winkel te verlaten en online te zoeken. Of je vergeet misschien de kleding die je hebt gekocht terug te brengen en gaat terug naar de winkel om te zien of ze dienovereenkomstig geprijsd zijn.

Als je in dit land irritant aandringt op het kopen van high-end merkkleding, kun je daarvoor een boete krijgen. Designerkleding die te groot of te klein is, wordt vaak als 'one size' bestempeld. Zelfs als een label zoals ONEizes88 100x zo groot zou moeten zijn, mag de winkelier het label niet veranderen in 100cmx88.

Het is niet zo moeilijk om de verschillen te begrijpen. De twee maten kunnen logisch hetzelfde zijn. De 'A'-maten zijn lang, zodat de drager er gemakkelijk in kan strekken en een beetje extra ruimte krijgt. Ze zijn smal met smalle ringen om de illusie van een strakke pasvorm te geven. In feite zijn de 'A'-maten de kleinste maat die op het etiket staat.

Door je maat te labelen met een nummer als '63' of '65', zal iedereen '63 of 65' lezen. De aantallen veranderen niet, daarom blijft de maat hetzelfde.

Als je een hekel hebt aan moeilijke situaties, moet je je kleding in bulk kopen. De grote winkels zoals Wal-Mart of Giant zullen u niet lager prijzen voor bulkaankopen.

Daarom moet u de volgende keer dat u kleding gaat kopen rekening houden met de volgende tips:

1. Koop nu, bespaar later

Alleen omdat je haast hebt, wil nog niet zeggen dat je overhaast tot een aankoop moet overgaan. Het extra geld dat je hebt gespaard, kun je gebruiken om iets anders te kopen.

2. Feiten zijn je vrienden

Factoren zoals kleur, stijl en maat zijn instelbaar. Als u merkt dat de maat van de broek die u zoekt niet beschikbaar is in uw kleur of stijl, dan kunt u het artikel in uw kleur of stijl vinden.

3. Een maatregel

Als je op zoek bent naar een broek, kijk dan naar hun tailleomvang. U kunt eenvoudig een meetlint nemen en het om uw werkelijke taille wikkelen om de meting te krijgen.

Het volgende dat u moet weten, is uw cupmaat. Naast je cupmaat, moet je ook weten welke maatconverter je moet gebruiken om de beste pasvorm te krijgen.

Leave a Reply