Wat zijn de verschillen tussen modern en modern traditioneel

modern

 

Modern Gebruik

Vandaag de dag zijn er veel situaties waarin men het woord trouwpak alleen zou gebruiken. Het nastreven van geluk, van succes, evenals het bedrijfsleven en corporate leiders zijn allemaal prestaties als gevolg van pakken. Zij presenteren de professionele aanwezigheid, zelfs in tegenstelling tot rokKostuums .Suits zijn de broeken en overhemden van bedrijfskleding set in pakken. De broek altijd gedragen met de overhemden, overhemden altijd gedragen met het pak, zijn altijd in overeenstemming met de dress-code van het desbetreffende bedrijf. Kostuums zijn meestal gemaakt in wol.

Verschil tussen een jas en een vest

Een vest is een soort bedekking die over een das kan worden aangetrokken, om precies te zijn elk soort overhemd, hoewel dit strikt genomen niet waar is. Een vest is de eigenlijke bedekking en moet worden beschouwd als een kledingstuk (het kledingstuk verschilt van bijvoorbeeld een blazer, hoewel ze op de een of andere manier van dezelfde stof, structuur en vorm zijn). Een ander belangrijk verschil (alleen grammaticaal) is dat vesten kunnen worden vastgemaakt met een tel, dat wil zeggen twee, drie of zelfs vier knopen (het aantal varieert van artikel tot artikel, hoewel sommige artikelen maar liefst vijf knopen kunnen hebben).

Zowel gewone mensen als beroemdheden gebruiken stropdassen; in het gewone leven gebruiken mensen stropdassen voor halskledij (d.w.z. gewone overhemden), terwijl ze pakken en stropdassen (d.w.z. overhemden met stropdas) gebruiken voor kantoorkledij en andere gelegenheidskledij.

Anderzijds zijn er ook uniformhemden en -jassen (uit gewoonte), die door verschillende organisaties worden gedragen, omdat ze zoveel op elkaar lijken, dat het moeilijk zou zijn om de mappen van elkaar te onderscheiden. Naast de kledingwinkels van Coogi en Mr. Men bestaan er ook uniformwinkels; de Coogi mall en de Mr. Men Resale Preserve Shop (bijvoorbeeld) zijn twee van de meest voorkomende.

Traditioneel vs. Modern

Traditionele outfits zijn die waarin de elementen van individualiteit behouden blijven. Hiertoe behoren onversierde tunieken (gewone), tuniektops en -broeken, vesten, blouses en mantels. Traditionele outfits mogen dan informeel zijn, de kledij is niettemin netjes en schoon. Hieruit volgt dat de kledingstukken in kwestie stijlvol zijn (en niet de kledingstukken die als straatkleding worden gebruikt).

Moderne outfits daarentegen zijn die waarbij de kledingstukken worden veranderd. Van het grootste belang is dat deze kledingstukken (rokken en broeken) worden aangepast om mensen te passen door de verandering van hun lichaamsvormen. Niet verwonderlijk, wanneer de aard van de kleding wordt veranderd van onopgesmukt in versierd en gepolijst. Ook in deze categorie is de kleding “bedoeld” om een vrouwelijke uitstraling te creëren.

Het artikel gaat verder onder dit punt. Zoek op het net om het artikel te vinden, evenals andere artikelen die verband houden met dit onderwerp, zoals kleding.

Lees meer:

Trouwpak man 

Maatpak

Blauw pak 

Groen pak

Leave a Reply