Wat is een juweel

Sieraden met betekenis

 

 

 

 

 

 

 

sieraden worden gebruikt om fysieke verschijningen te maken. In de hedendaagse wereld worden sieraden gedragen door veeleisende vrouwen. De meeste vrouwen kiezen hun sieraden op basis van het statement dat ze maken. Typisch zal een bepaald sieraad een bepaald statusniveau voor de drager ervan aangeven. Bijvoorbeeld, kan een sterke, ingewikkeld gesneden gouden ketting symboliseren rijkdom of welvaart.

Wat zijn de dominante persoonlijke accessoires die gebruikt worden om een juwelendrager te definiëren? Een populaire toepassing is de halsketting. Vroeger konden halskettingen worden gemaakt van rivierzilver of wit hoorn, en waren daarom vrij duur. Tegenwoordig kan een gouden halssnoer van massief goud zijn gemaakt, waardoor het een hogere prijs heeft. Andere soorten persoonlijke accessoires worden ook gebruikt. Een gouden ring kan bijvoorbeeld worden “versmolten” met een ander stuk metaal, zoals een paar oorbellen of een armband. Wat heeft de toekomst in petto voor juwelen?

In de afgelopen eeuwen is het vakmanschap van de juwelier geëvolueerd van eenvoudige kettingen en eenvoudige armbanden tot horloges, ringen, halskettingen, armbanden en armbanden, die allemaal ontworpen en vervaardigd worden door de juwelenontwerpers van vandaag. Als de geschiedenis een gids is, zal de nabije toekomst nieuwe meesterwerken blijven brengen bij de handvol.

Hoeveel mensen kopen eigenlijk juwelen? Misschien bezit slechts 10-20% van de wereldbevolking ten minste één sieraad. Dit betekent dat de Verenigde Staten, met een geschatte bevolking vanbsite mensen, de jaarlijkse wereldproductie van appels in handen zou kunnen hebben, tien keer meer dan de wereldbevolking.

Appels zijn onweerstaanbaar, maar zoals elk voedingsmiddel moeten ze in porties worden verdeeld en in evenwicht worden gehouden. Hoe bewaren zoveel mensen het evenwicht tussen appels en sinaasappels? Een appeltaartrecept snijdt op een flauwe manier het sinaasappelspectrum af. De unchannel armband is de creatie van een universeel herkend icoon, een persoon die de Apple manier van leven omarmt: technologie, kennis en informatie.

Iedereen heeft een verhaal te vertellen – een gebeurtenis uit het verleden of een droom van nu. In één stamboom kunnen er drie of vier generaties zijn; verder verdeeld in paren zou elke ouder een vroegere of huidige schat opeisen. Het kleurrijke verhaal van de appelboom illustreert de manier waarop één enkele traditie meerdere familielijnen creëert. Is er iemand Verlost? Niet door afstamming alleen, maar ook door een schat. De waarheid vertellen, de Amerikaanse manier van leven in stand houden – de schat die we allemaal bezitten.

lees meer:

Leave a Reply