Wat interessant is

Gratis stockfoto met academische, anoniem, bedek gezicht

Wat interessant is aan throwback classics is dat nieuwe trends in oude klassiekers kunnen worden verwerkt. Als je bijvoorbeeld van grote, kettingportefeuilles houdt, kun je dat ook met een klassiek leren jack doen.

PASHCHAS Made in Sri Lanka. Met fabrieken op slechts een paar minuten rijden van het strand biedt de eilandnatie een stabiele en betrouwbare aanvoer van de hoge kwaliteit Pashcha's. Deze kasjmieren stukken krijgen een wasafwerking om ze een authentieke look te geven. Vervolgens worden zij op gelijke lengte gesneden en aan de goede kanten vastgenaaid. Tenslotte wordt het stuk van Twintig Shillings op de schouder bevestigd.

Een stukje van het leven Veel mensen in het Westen vergeten gemakshalve dat Oost-Azië ook een historisch oord is. Hier zijn enkele fragmenten uit het leven:

De grens tussen India en Pakistan is dun en bestaat voor het grootste deel uit zand, wat interessant is om te lezen. De mensen schijnen langs deze grenzen de nodige avonturen te hebben beleefd. In 1947 hadden India en Pakistan een militaire regering, en velen herinneren zich dat dit ook het jaar 1948 was, toen zij besloten zich op te splitsen.

perspectieven: Dit jaar is de honderdste verjaardag van een belangrijke eeuw in de Oostaziatische geschiedenis. Bovendien heeft honderd jaar onafhankelijkheid nu zijn weerslag gehad op de wereldeconomie. Dit jaar is het honderd jaar geleden dat in India de Eerste Wereldoorlog uitbrak, een periode die door de Indiërs wordt gevierd als het begin van het "post-onafhankelijkheidstijdperk". In tijden van nationale crisis houden de Indiërs hun nationale vlag vast, die eigendom is van de staat die net een afzonderlijk land is geworden. Omdat Pakistan het grootste land ter wereld is en over enorme grenzen beschikt, heeft het grote problemen met zijn zeeën en luchten.

stylez: Van Amerikaanse hiphop tot Franse elegantie, de snit verschilt enorm van land tot land. Maar het gaat dieper dan dat. De snit is ook een weerspiegeling van de onderliggende ideologie van de mensen, een mix van generieke leunen op een bepaalde cultuur. Vintage kleding kopen

Textielindustrie: 's Werelds meest geavanceerde textielindustrie bevindt zich in China. Niets kan de schoonheid van de Chinese markten meer kracht bijzetten dan de nieuwste textiel, de snelle ontwikkeling van zijn exportindustrie. De meeste van deze trends trekken de aandacht van de mondiale klant. Het grootste houtblok ter wereld bevindt zich bijvoorbeeld in China, waar veel hout uit tropische landen wordt geproduceerd.

Stijlvol gegoten:De snit en stijl van een bepaald stuk stof speelt ook een vitale rol bij het weerspiegelen van de persoonlijke stijl van een persoon. China zorgt voor de snit, afwerking en stijl zonder welke de kwaliteit van Chinese doek volledig zou worden geruïneerd. In feite, is China beschouwd als de enige markt waar de beste katoen wordt geleverd.

borduurwerk op maat:In de wereld is borduurwerk een medium geworden dat als keurmerk van kwaliteit dient. Zelfs de oude voorzorgsmaatregelen tegen onjuist borduurwerk heeft beperkingen. In feite is het pas met de opkomst van de computertechnologie dat nu de Chinese kunst en naaldwerk is gekomen om te voldoen aan het moderne gemak. Er is in China een nieuwe tentoonstelling ontstaan, die heeft laten zien hoe computergegenereerde beelden nu op real-time weefgetouwen worden ontworpen. Zo hebben we een nieuwe vorm van distributie recht voor onze ogen, die slechts een paar muisklikken verwijderd is en binnenkort de modewereld zal domineren. Terwijl landen als India zich voorbereiden op verbodsceremonies over een week, nodigen wij u uit om uw cadeaus voor te bereiden en ze op tijd bij uw geliefden te laten bezorgen deze Valentijnsdag.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Leave a Reply