merk

Bess kinderkleding

 

 

 

 

 

Bess is een unieke, eersteklas, atelierreeks, gelegen in de binnenstad van Amsterdam. Gevestigd op nummer 7 B gedoogstraat in Amsterdam, de mooie ruime boutique / salon heeft een prachtige collectie van fijn haar accessoires, haarverzorging items, haartrimmers, kapsalon tools en andere goodies. kinderkleding BESS is een uniek, hoogwaardig atelier, gelegen in de binnenstad of het centrum van Amsterdam.

BESS is atelier/boetiek van het beroemde accessoiremerk Bosisch, ontworpen door ontwerper Albert Van den Bussche. Het atelier is sindsdien met toenemende regelmaat in Amsterdam gevestigd en heeft de heilige plaats van kunst in de metropool ingenomen. BESS is een van de bijzondere accessoiremerken, die in het jaar 1992 werd gelanceerd. Daarnaast heeft het atelier haar aangebouwde fietsdeelfaciliteit op nummer 7 Bessedievan Street, Amsterdam voor het publiek geopend – de fietsvoorziening is Platform 1, gelegen aan het einde van het BESS etalagegebouw.

Het merk BESS heeft zich gespecialiseerd in haaraccessoires en heeft talrijke submerken gevormd, wat de broodnodige zakelijke knowhow en productvraag met zich meebrengt. BESS merk is uitgegroeid tot een van de nieuwe vereiste kleding merken in de moderne tijd. Als gevolg daarvan zijn de verkoopmedewerkers van BESS bedreven in gedetailleerde details, kennen zij hun klanten beter dan wie dan ook en zijn zij in staat om een breed scala aan producten in één keer te behandelen. Daarom is het merk BESS, als uniek merk, in staat haar producten aan te bieden tegen de meest concurrerende prijzen, wat genoeg is om de aandacht te trekken, maar toch aanzienlijk duurder is dan de producten van sommige van haar concurrenten.

BESS producten zijn overladen met karakteristieke uitmuntendheid en omvatten diverse haaraccessoires en haarstylingsproducten voor zowel mannen als vrouwen. BESS haarproducten worden verder uitgebreid met extra haarverzorgingsproducten zoals conditioners en shampoos.Conditioners en shampoos maken deel uit van het BESS merk, dat samen de glorieuze BESS producten vormt. De combinatie van conditioners en shampoos is zeer efficiënt en belooft de klanten een geweldige ervaring te bieden, waardoor ze nog veeleisender worden.

BESS staat weer op een prachtige tweesprong. Zij hoeft alleen maar haar leveranciers om te schakelen naar een consistente manier van zakendoen, en met een beetje geluk kan zij haar greep op de toppositie voor lange tijd behouden, in de branche Het is altijd de mode geweest voor de verfijnde mensen, zowel mannen als vrouwen. BESS kan dus het initiatief nemen en met behulp van de onschatbare bron van virale marketing een instant merk worden zonder een enorm bedrag aan promotie uit te geven. In plaats daarvan zouden espadrilles onderdeel worden van het BESS-handtekeningproduct, omdat ze stijlvol, gemakkelijk te dragen, comfortabel en efficiënt genoeg zijn om de klant de gewenste werkervaring te bieden. Naarmate meer en meer bedrijven zich het belang van merkartikelen realiseren, zou BESS ook in steeds meer bedrijfsscenario’s een rol moeten gaan spelen. BESS kan verder uitgroeien tot een referentiepunt voor iedereen die naar het werk gaat, vanwege de efficiëntie en het comfort dat het de gebruikers biedt.

lees meer:

Leave a Reply