Hoe kies je je vintage stijl?

horloges

genomineerde haspels: Kies haspels uit het historische tijdperk van WW1, WW2, Seizoenen van Rococo, en Victoriaans. Zorg ervoor dat welke haspel u ook kiest, deze comfortabel past Hoewel alle items moeten worden gepast en moeten worden behouden, mogen aanpassingen NIET VEREIST worden. ITEP en ITloo zijn het hiermee eens.

kisten en zakken: Laat uw “spullen” op de gewenste maat uitnaaien. (Als u een borstomvang heeft, probeer dit dan eens: Meet rond het volste deel van de borst, onder de armen, over de schouder en over de buste om, zonder losse draden, precies de maat te meten die u zou willen) Hoeft u vanmorgen niet te betalen… Goed nieuws voor iedereen – u kiest uw maat en u kiest uw stijl.

ALLE accessoires: Kijk in je vintage requisieten om te zien welke items je eventueel nodig hebt voor je project. Kaftans, casual kimono, Magazine stijl wraparounds ( Dos ails, Flap ocks & Trousers), Shimmer Jacket, Marie Stuart stijl sjaal ( het volstaat te zeggen, de sjaal past stevig over de schouder en lijkt te “zweven” vanaf de schouders bij de opening aan de voorkant, wanneer geselecteerd, onthult het een artistieke, vrouwelijke wens om uw unieke persoonlijkheid uit te drukken op de meest aantrekkelijke, unieke manier) Lange bijpassende handschoenen in uw kleur (probeer elegante grijs of rose: Het is een gemakkelijke “introductie” voor elke look) Maak gebruik van het gemak van de on-line gids om uw kaftan of kimono te kiezen.

Kies uw riem zorgvuldig: de riem, het laatste accent van uw vintage stijl (de laatste hint die uw jurk aftekent)

korte broek: je bent misschien een expert in het dragen van broeken, maar het personeel van de AfterShop zal onder de indruk zijn als ze je thuis zien; kies een stijl waarin JIJ je op je gemak voelt. (Ofwel zit je er niet zo comfortabel in, ofwel is het niet zo geco√∂rdineerd met wat je van plan bent te dragen) Vermijd de “shoun485″ look in de spiegel.

Riemen – de riem die iedereen aan het eind van de dag ziet! Geduld – uitstekend, dit zal waarschijnlijk de laatste riem zijn die u koopt; een riem die bewijst dat u een uitstekende smaak hebt om uw garderobe aan te vullen en te matchen (een riem die niet gebonden is aan regels of gestructureerd is om het dagelijkse leven te doorstaan)

overhemden: kies een veelkleurig overhemd; als het bij uw kleur past, geeft het een persoonlijk tintje aan uw outfit, (een vintage overhemd, gecombineerd met een Frans manchet gestreepte kettinkjes en een Japanse geishige (koop bij Kitty”), zorgt voor een klassieke look;

plaksel en papier: repen uit het confectie rek – gebruik een oud stuk om een nieuwe outfit te maken en houd het gratis.

Leave a Reply