Hoe kies je een trouwjurk

Trouwjurken Haarlem

 

 

 

 

De trouwjurk is door de tijd heen geëvolueerd en heeft verschillende ontwerpen gekend. In het algemeen is een trouwjurk een lange jurk die is gemaakt van de fijnste stoffen en afgewerkt met een bruidsorder. Het fijnste vakmanschap wordt geassocieerd met het ontwerp van de jurk.

Er zijn twee soorten trouwjurken. De eerste is de trouwjurk in westerse stijl en de tweede is de trouwjurk in traditionele stijl.

De bruidsjurken zijn heel divers. Ze zijn over het algemeen verschillend in termen van vorm, functies, en stijl. De bruidsjurken zijn verschillend van de jurken gedragen door de meeste van de bruiden in de westerse cultuur. Er zijn verschillende soorten van trouwjurken. Sommigen van hen omvatten: A – Bruidsjurk gedragen door de bruid of bruidsmeisjes tijdens de huwelijksceremonie. B – Bruidsjurk gedragen door de bruid. C – Eerste communie jurk. D – Verpleegjurk. E – Homecoming of Home lichaamskleding. Hoewel de categorieën van deze jurken zijn heel divers, de jurken zijn van dezelfde stijl, ongeacht het geslacht.

Traditioneel werden bruidsjurken alleen gedragen door de bruid en haar uitgenodigde familieleden. Bruidskleding was toen bescheidener in vergelijking met de huidige bruidsjurken, die modieuzer en uitgebreider ontworpen zijn. In feite droegen veel bruiden alleen de bruidsjurk van hun familie. Hierdoor kwamen de bruidsjurken meer in het middelpunt van de belangstelling te staan; dat wil zeggen, top of mind voor de bruid.

De sociale achtergrond van trouwjurken is ook veranderd. Ongetwijfeld in het begin, de bruiden wilde gewoon kleding die ze konden dragen aan de ceremonie, maar als de jaren verstreken, de bruiloften werd minder formeel en de verpleegkundigen en boodschappers werden ook gekleed hetzelfde als de bruid. In de loop der tijd hebben de media de bruiloftskledij in een meer dwingend licht geplaatst en aantrekkelijk gemaakt voor de moderne mens.

De meest populaire trouwjurk is vandaag de dag nog steeds de traditionele bruidsjurk. Volgens de enquête geven bruiden de voorkeur aan een traditionele bruidsjurk boven 1 – 10% van de andere ontwerpen. Een ander belangrijk verschil is het winkelen. Hoewel bruiden de voorkeur zouden geven aan een bruidswinkel, is de keuze aan artikelen in de bruidswinkel ook groter dan in een traditionele winkel. Bovendien hoeft het winkelen niet te gaan over het ideale lichaamstype, maar worden bruidsjurken aangepast aan het lichaamstype van de bruid of de bruidsmeisjes. Met andere woorden, er is geen noodzaak om een stok figuur zijn bij het dragen van een trouwjurk. Een andere recente ontwerptrend is om aan te bevelen dat de bruid of aanstaande bruid genoeg geld verdient om zich een op maat gemaakte bruidsjurk te kunnen veroorloven of er een vanaf nul maakt. Het geld wordt meestal vastgesteld in het eerste consult of in de onderhandelingen.

Wat betreft de keuze van stoffen, zijn de meest gewilde trouwjurken gemaakt van zijde, satijn, chiffon, kant, en tafzijde. Om een beetje meer gepersonaliseerd, kan de bruid of bruid-to-be beslissen over de accenten, zoals kralen werk, parels, kristallen, en versieringen. Waarschijnlijk het belangrijkste detail te overwegen bij het kiezen van een trouwjurk is dat de bruid of bruidsmeisjes comfortabel. De uiteindelijke meting, natuurlijk, is de belangrijkste factor. Volgens de traditie, moeten bruiden ten minste 5’6 “tot 5’9” in hoogte met hakken die ten minste vier centimeter hoog voor alle vrouwelijke gasten, met uitzondering van de vloer te ondersteunen, de juweliers, en de bruidsmeisjes. Voor vrouwen met een grotere maat wordt de gemiddelde lengte verhoogd tot 1.90 tot 1.80 m met hakken van ten minste 2 cm hoog.

Bruiden hebben meestal een heel specifiek idee over de snitten en stijlen die ze willen. Dit hangt niet alleen af van de recente trends, maar ook van het soort bruiloft dat ze in gedachten heeft. Een bruid overlegt over het algemeen met haar bruidsmeisjes en stelt zich een “pakket” voor van de coupes en stijlen van haar voorkeur. Deze kunnen worden gewijzigd en aangepast aan de wensen van de bruid, waardoor ze precies de snits en stijlen krijgt die ze wil.

Het versturen van een modieus bedankje aan de bruidsmeisjes aan het einde van het huwelijksfeest lijkt nogal gepast. Eigenlijk, om uw waardering aan hen te tonen, is een bescheiden geschenk voor elk van hen een goed idee. U kunt nadenken over de verschillende manieren om de complimenten te overhandigen. U kunt elk van uw aanwezigen een bijpassende geweven tas geven als aandenken. U kunt een zakje maken van een gesloten manchet trouwoverhemd met een pashmina , didgeridoo, of monogrammen krijt om te gebruiken als een bedankje. U kunt ook een kleine koppeling of avondtas om uw lippenstift, geld, en sleutels tegemoet te komen.

lees meer:

Leave a Reply