Comwiques Modetrendanalyse

Foto Van Zwarte Kleding Op Hangers

Deze productiefaciliteit werd in 2000 geopend en biedt de flexibiliteit om herenkleding, dameskleding, kinderkleding en huiskleding te produceren via een eigen distributiebeleid.

Het label produceert confectiekleding in Turkije, spijkerbroeken in Turkije, t-shirts in Turkije, breigoed in Schotland, regenjassen in India en huishoudelijke artikelen in Turkije, India en Schotland. Het bedrijf heeft momenteel bijna 100 mensen in zijn productie-eenheden over de hele wereld.

Comwiques produceert vier soorten collecties: Classic, Sport, Trend en Art. Elke categorie is gericht op een andere productiemethode.

Comwiques Crafted, de labels knutselen, verfraaien en maken kant-en-klare kledingstukken van hoogwaardige stoffen. Ze voegen inspringingen en textuur toe om de esthetische aantrekkingskracht van een kledingstuk te versterken. Deze kledingstukken worden gedistribueerd via exclusieve winkelpanden, een retailpark of een beurslocatie in de exclusieve territoria van Comwiques.

Trend: Trend is over het algemeen een uitdrukking van de sociale trends van die tijd. Modetrends worden regelmatig door de modehuizen ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de nieuwste modebewuste consumenten. Trend is geen thermometer zoals traditioneel werd gedacht. Trends komen tot stand na zorgvuldige evaluatie van de reactie van de consument op de laatste trends. Comwiques Fashion Trend Analysis Board informeert de productiebedrijven regelmatig over de nieuwste trends die naar voren komen uit de modeweken en internetprikborden.

Art: Comwiques Artwork Board bestaat uit de belangrijkste kunstenaars van Comwique die verantwoordelijk zijn voor het visualiseren van de exquise Comwiques Fashion Trend met behulp van hun creatieve vaardigheden. Het bestuur presenteert regelmatig de laatste trends met betrekking tot de modehuizen en kledingstukken van Comwiques om het bedrijf bewust te maken van wat de consumenten willen zien. Daarom moet het bedrijf de eisen van de laatste mode compenseren wanneer het besluit om ofwel een nieuwe kledinglijn te lanceren of de productieniveaus te handhaven om aan de eisen van de consument te voldoen. Het Comwiques Artwork Board zorgt er ook voor dat het merk op de hoogte blijft van de moderne mode door de ontwerpen en stijlen te integreren die worden voorgesteld door toonaangevende moderecensenten.

Klassiek: Comwiques Klassiek Nintendo-bord werd opgericht in ariLayette of ariLayette-ambachten en stippen presenteren de retro-styling van de jaren 70, terwijl het kernconcept van het merk, namelijk stijl, kwaliteit en duurzaamheid, intact blijft.

Sport: Comwiques Sport – ongeconstrueerd Second Suit is ontworpen om de atletische styling te bieden die nodig is voor de vele sporten van vandaag. Het belichaamt de authentieke stijl van traditionele sportuitrusting die is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik met compromisloze duurzaamheid.

Trend: Comwiques Trend Board is een sectie die de microtrends in het algemeen presenteert en rekening houdt met de meest relevante aspecten van Comwiques-kledingstukken met de essentiële elementen die in alle Comwiques-producten zijn verwerkt.

Comwiques streeft ernaar de beste katoenen stoffen te gebruiken in het gehele kleurenspectrum van Comwiques. Daarnaast maakt het label stoffen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de squashbaan, de golfbaan, het ruiterseizoen en het wielerkampioenschap. Comwiques selecteert de meest effectieve en innovatieve garens en stoffen die selectief worden ontworpen voor al haar producten.

Comwiques integreert momenteel microvezeltechnologie in haar Linea absolute1 en sportswear1 collecties. Comwiques Sport-skorts zijn op een zorgvuldige manier ontworpen en kunnen de sporter maximale bescherming, prestaties en comfort bieden.

Leave a Reply