bestand tegen de zon

Damesmode online bestellen

Tegen Sieriasis resistente zonnefilters ( trefwoorden: zoet water, gechloreerd, maximale bescherming, beste resultaten) in verf zijn in Europa en de VS niet toegestaan. In Europa geldt het gebruik van zoet water als een Schedule II chemische stof in cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten. In de VS waren de fabrikanten Rossi, Inc. niet in staat om bepaalde van haar bestaande zoutverbindingen opnieuw op de lijst te plaatsen. In 1999 bleken de producten van Sui verontreinigd te zijn met kankerverwekkende stoffen [1].

De gebrekkige beschikbaarheid van zonlicht veroorzaakt niet alleen huidirritatie, maar kan ook leiden tot een allergische huid. Daarom doen de fabrikanten grote inspanningen om in de productieruimte een bacterievrije omgeving te creëren. Vanaf de productie tot de afwerking moet elk punt in het proces worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat er geen gevaarlijke bijproducten zijn. Vroeger was dit niet mogelijk omdat soms alleen de zure delen van de stof die werden gebruikt, werden meegenomen. Het afgewerkte textielprodukt werd gevormd door de combinatie van niet acuut giftige stoffen met niet acuut giftige stoffen. Spoedig werden de gewenste zuiverheidsniveaus bereikt.

Dit geldt ook voor het fabricageproces in de textielsector. Van de keuze van de stoffen tot de keuze van het garen, elke stap in het fabricageproces moet worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat er geen niet-gearomatiseerde volumineuze resten zijn. Indien dat het geval is. Het afgewerkte textielprodukt wordt gevormd door alleen het zure gedeelte van de stof te mengen met een minimale hoeveelheid van de niet acuut giftige stoffen, de flocculatie wordt bereikt. Dit gebeurt door het textiel eerst in water onder te dompelen en het later aan hitte bloot te stellen. Door dit proces blijft de stof zacht en kan het fabricageproces ononderbroken doorgaan. De vlokvorming wordt bereikt door het textiel niet langer dan één minuut aan de warmtesituatie bloot te stellen. De slappe garens worden niet meer gebruikt.

Het is merkbaar dat bepaalde textielmerken hun eigen, volledig gescheiden specificaties voor de fabricage ontwikkelen. Het is economischer om dat te doen. Er zijn zoveel merken, zoals Chanel, die hun eigen specificaties bepalen voor zowel de stof als de fabricageprocedure in overeenstemming met de Parthenon corporation. Alleen topmerken mogen stof per se fabriceren. Indien niet aan de vastgestelde norm wordt voldaan, gebruikt de betrokken ontwerper de driedubbele stofetiketten om de massamarkt van hun produkt te verzekeren.

Het is zeer waarneembaar dat bepaalde merken altijd exclusief aan een paar detailhandelszaken verkopen. Dit betekent niet dat zij aan een officiële detailhandel verkopen. Degenen die dat hebben opgemerkt zijn geen echte volgelingen van de designer mode producten. De merken houden er gewoon van om te verkopen via detailhandel winkels om hun merken op te bouwen, evenals de merken van hun klanten.

Voor meer uitgebreide informatie over designerkleding, bezoek onze

Leave a Reply